Accountmanager
M/V - Fulltime - Emmeloord / Urk

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Sta jij bekend als een echte netwerker, een sociaal dier met overtuigingskracht en creëer jij dé gunfactor?  Solliciteer dan op deze uitdagende en veelzijdige functie waarin jij de vrijheid krijgt om je expertise binnen de catering- en evenementenbranche verder te ontwikkelen.

Accountmanager M/V FT

Wie zijn wij

Al 40 jaar is Willem de Boer Food & Events een begrip op het gebied van evenementen en partyservice. Met onze catering bieden wij een totaalplaatje aan op zowel externe locaties als in onze eigen locatie ‘De Koningshof Party & Events’. Onze kracht zit in een persoonlijk, op maat gemaakt plan voor onze opdrachtgevers. Klanten geven wij voorrang. Gastvrijheid gaat voor alles. Wij willen ieders verwachting overtreffen!

Wie ben jij

Voor ons salesteam zijn wij opzoek naar een accountmanager met focus. Een prettig persoon voor onze opdrachtgevers. Jij bedenkt perfecte verkoopstrategieën en werkt hierin samen met marketing. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van food & events, bezoekt beurzen en verdiept je in je opdrachtgevers. Vanuit je commerciële en proactieve houding ben je in staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in successen. Werken als accountmanager in een dynamische evenementenorganisatie als Willem de Boer Food & Events betekent een enorme uitdaging die jij met beide handen aanpakt!

Wat ga je doen

  • Meedenken met onze opdrachtgevers en vertalen naar een event waarin catering, entertainment, locatie en aankleding optimaal worden verwerkt;
  • Focus op het aangaan van nieuwe partnerships en het uitbouwen ervan;
  • Zien van nieuwe marktkansen en partijen binden aan onze organisatie;
  • Frequent schakelen met het sales- en operationele team en de evenementen naar een hoger level tillen;
  • Nadenken en sparren over de te varen commerciële koers;
  • Opstellen van een planning voor de komende jaren;
  • Analyses van de markt maken en een verkoopstrategie opzetten.

Wat bieden wij

Wij bieden je een veelzijdige management functie. Fulltime jaarcontract, flexibele werktijden, een salaris passend bij je functie en ervaring en je geniet van onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding woon-werk, zon- en feestdagentoeslag, bonusregelingen, personeelskorting en -vergoedingen, gezellige team-uitjes  en fietsplan.

Solliciteer!

Ben jij de ervaren salestijger die wij zoeken en wil je alles weten over deze functie? Neem dan contact met ons op en vertel ons waarom wij jou nodig hebben!

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.