Administratief Medewerker Support
Emmeloord - Parttime/Fulltime

Deel deze vacature!

Ben jij een duizendpoot, organisatietalent en bovenal gezellige collega?

Word jij enthousiast van een goed gevulde takenlijst en werk je secuur?

Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en kun je makkelijk schakelen?

Past deze omschrijving bij jou, dan hebben wij een leuke functie voor je!

Als medewerker support hou jij je bezig met het verwerken en aanleveren van administratieve gegevens voor de productie en levering van maaltijden en/of maaltijdconcepten. Je verwerkt nauwkeurig alle gegevens en zorgt ervoor dat je collega’s van de diverse afdelingen op tijd van alle juiste informatie worden voorzien.

Wie zijn wij

Dagelijks verzorgen wij de verse maaltijden en catering voor Retail, zorginstellingen en ziekenhuizen door het hele land. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Snel schakelen is ons talent, samen gaan wij altijd voor het beste resultaat! Wij zijn een snel groeiend bedrijf met een passie voor eten en een nuchtere instelling. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Werkzaamheden

  • Verwerken en controleren van inkomende orders;
  • Bestellen van grondstoffen;
  • Opstellen van productie-overzichten;
  • Facturen opstellen en versturen;
  • Telefonisch en per e-mail vragen van klanten en leveranciers afhandelen;
  • In samenwerking met de afdeling kwaliteit klachten afhandelen.

Wie ben jij

  • Jij hebt een flexibele werkhouding en goede communicatieve eigenschappen;
  • Jij hebt ervaring met Microsoft-applicaties;
  • Jij bent service- en klantgericht;
  • Jij hebt een afgeronde MBO opleiding.

Wat bieden wij

Een uitdagende, veelzijdige parttime functie voor minimaal 32 uur per week met ruimte voor ambitie binnen een gezellig team.

Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties, conform CAO Horeca. Daarnaast bieden wij interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding woon-werk.

Solliciteren

Ben jij woonachtig in de omgeving van Emmeloord en denk jij dat je binnen ons team past? Reageer dan door je cv en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment van uw evenement. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze bedrijfstak CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?