Financieel Administratief Medewerker
Emmeloord - Parttime/Fulltime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Wie ben jij

Ben jij gek op cijfers? En werk je graag voor een groeiende familieorganisatie? Wij zoeken een financieel administratief medewerker. In een team ben je samen verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je voelt je goed in een dynamische, professionele werkomgeving en je wilt meebouwen aan onze organisatie. Je werkt intensief samen met collega’s van diverse afdelingen.

 • Je hebt MBO werk en denkniveau;
 • Je bent cijfermatig ingesteld en communicatief vaardig;
 • Je bent enthousiast en hebt een probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling;
 • Je hebt goede kennis van MS Office;
 • Je heb affiniteit met automatisering en als je kennis hebt van Accountview is dat mooi meegenomen.

Wat ga je doen

Jij houdt je bezig met de dagelijkse financiële administratie van onze bedrijven. Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende administraties en staat crediteuren en debiteuren zonder moeite te woord.

 • Verwerken van bankmutaties in de verschillenden administraties;
 • Samenstellen, verwerken en versturen van verkoopfacturen;
 • Beheren van de crediteurenadministratie, zoals het registreren van kostenfacturen inclusief accordering, fiattering middels workflow en beheer en inrichting van templates per leverancier;
 • Controleren van grootboekmutaties en initiëren van correcties;
 • Opstellen van de balans aansluitingen;
 • Proactief bijdragen aan het verbeteren van knelpunten;
 • Verwerken van kasuitgaven;
 • Debiteurenbeheer;
 • Wekelijkse betaalrun maken en betalingen klaar zetten ter verwerking.

Wat bieden wij

Een uitdagende baan met hoge mate van zelfstandigheid. Je werkt op maandag t/m vrijdag.

Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties, conform CAO Horeca. Wij bieden interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. reiskostenvergoeding woon-werk, pensioenregeling, personeelsvoordelen en fietsplan. Daarnaast is er een personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert. Om je kennis verder te vergroten en het maximale uit je vakmanschap te halen investeren wij in opleidingen, begeleiding en ontwikkeling en door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.

Solliciteer!

Je kunt meteen reageren door je cv en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina!

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment van uw evenement. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze bedrijfstak CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?