HR Manager
Fulltime - Emmeloord / Urk

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Wie ben jij

Jij bent een hands-on manager op het gebied van HR die proactief, zelfstandig en met de ‘voeten in de polderklei’ deze uitdagende vacature in gaat vullen. Je voelt je goed in een dynamische, professionele werkomgeving en je wilt meebouwen aan onze organisatie. Als HR manager help je de directie door het geven van advies over noodzakelijke investeringen op het gebied van HR. Als deskundige bepaal jij samen met het management het beleid en strategie binnen dit werkgebied.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke HR functie;
  • Je bent op de hoogte van arbeidsrecht, verzuim, sociale verzekeringen en veiligheidszaken;
  • Je werkt zelfstandig, bent proactief, leergiering en een teamplayer. Je bent in staat de belangen van meerdere partijen af te wegen én je hebt goede adviesvaardigheden;
  • Ervaring binnen werving en selectie is een pré.

Wat ga je doen

Aansturen en professionaliseren van de afdeling personeelszaken. Adviseren en ondersteunen van het management inzake de uitvoering van het HR beleid, alsmede een juiste interne communicatie tussen management en personeel, zijn de kenmerkende zaken in de rol van onze HR manager.

  • HR beleid uitstippelen, voeren en opvolgen;
  • Personeelsplanning in kaart brengen voor nu en in de toekomst, meedenken en oplossingen aandragen voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • Kwantitatief en kwalitatief optimale personeelsbezetting realiseren door het toepassen van o.a. werving en selectie, opleiding en training, beloning, beoordelings- functioneringsgesprekken en beoordeling en planning van in-, door- en uitstroom en uitvoering verzuimbeleid;
  • Toepassen van- en informatie verschaffen over de geldende wetgeving, CAO, arbeidsvoorwaarden en interne regelingen;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden samen met de HR collega’s en zorgdragen voor een juiste uitvoering.

Wat bieden wij

Een dynamische en verantwoordelijke spilfunctie binnen onze groeiende organisatie. Meedenken met professionalisering, beleidsvorming en automatisering op HR gebied. Een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid en continue oog voor innovatie, verbetering en ontwikkeling. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 3.500,- en € 4.500,- bruto op basis van een fulltime functie, conform functiegroep 10/11 van de CAO Horeca. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, bonusregelingen, personeelsvoordelen en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Je kunt meteen reageren door je cv en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina en wie weet ontmoeten wij je snel!

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.