HR Medewerker
Fulltime - Emmeloord / Urk

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Wie zijn wij?

Bij Willem de Boer Food & Events is creativiteit de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Functieomschrijving

Als energieke HR medewerker binnen onze organisatie ga jij de personeelszaken behandelen in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met alle operationele en administratieve handelingen die te maken hebben met recruitment, instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Voorbereiden en verwerken van de salarisadministratie;
 • Verwerken van verlof, ziekteverzuim en personeelsgegevens;
 • Schrijven van vacature teksten bij openstaande vacatures;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en management voor vragen gerelateerd aan personeelszaken;
 • Coördineren van sollicitatie procedures, zoals het sturen van uitnodigingen voor een gesprek en het plannen van sollicitatiegesprekken;
 • Opstellen, beëindigen en/of vernieuwen van arbeidscontracten;
 • Bijhouden van veranderingen in de CAO of in de wet- en regelgeving rondom personeelszaken en deze veranderingen implementeren in personeelsbeleid.

Jij staat in het midden van de organisatie, je hebt veelzijdig contact met collega’s, leidinggevende en diverse externe partijen. Je bent een toegankelijk persoon, oplossingsgericht, integer en punctueel. Iemand die secuur werkt en alles tot in de puntjes uitzoekt.

Er ligt hier voor jou een mooie uitdaging want er staan veel projecten voor de deur! Samen met je collega’s ga jij knallen om de afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij

Jij bent iemand die zaken meteen kan en wil oppakken, iemand die slagen wil maken!’

 • Een afgeronde relevante opleiding;
 • Werkervaring in het HR vak, bekendheid met de Horeca CAO is een pre;
 • Heb jij ervaring met Loket.nl dan is dat mooi;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie voor 32 uur per week. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.700,- en € 3.250,- bruto op basis van een fulltime functie, conform functiegroep 7/8 van de CAO Horeca. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. reiskostenvergoeding woon-werk, pensioenregeling, personeelsvoordelen en fietsplan. Daarnaast is er een personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Ben jij op zoek naar een baan waar jij de HR afdeling direct kan ondersteunen en hou jij van aanpakken? Wacht niet langer en stuur jouw reactie. 

Solliciteer!

Je kunt meteen reageren door je cv en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina en wie weet ontmoeten wij je snel!

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?



Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.