Assemblage Medewerker
Emmeloord - Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Vanwege uitbreiding van het assortiment van een van onze opdrachtgevers, willen wij ons team uitbreiden met assemblage medewerkers. Heb jij affiniteit met voeding, kom dan bij ons werken in een van onze moderne productiekeukens!

Wie zijn wij

Dagelijks verzorgen wij maaltijdvoorzieningen voor Retail, zorginstellingen en ziekenhuizen door het hele land. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een snel groeiend bedrijf met een nuchtere instelling en een passie voor eten. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Wie ben jij

Als assemblagemedewerker wordt jij samen met je collega’s ingezet voor het samenstellen van een wisselend assortiment koelverse maaltijden en salades. Je houdt van doorpakken en bent een echte alleskunner! Met je positieve instelling sluit je goed aan bij onze teams.

  • Je toont initiatief en denkt mee aan verbeterpunten;
  • Je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je krijgt energie van het steeds efficiënter uitvoeren van de werkzaamheden met een aantoonbaar resultaat!

Wat bieden wij

Een parttime baan binnen een enthousiast team voor de langere termijn. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00/08:00 – ca 16:00 uur. Salaris conform CAO Horeca. Je bouwt vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen op en ontvangt een reiskostenvergoeding woon/werk.

Solliciteer!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken, via telefoonnummer 0527-684000.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?