Medewerker Bedrijfskantine (Emmeloord)
Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Medewerker Bedrijfscatering

Ben jij een uitblinker in gastvrijheid en wil jij mensen graag blij maken met een heerlijk kopje soep, broodje kroket of juist een gezond, vers geperste jus, of een smoothie? Kom dan werken in een van onze bedrijfskantines!

Wie zijn wij

Willem de Boer Food & Events is dé specialist op het gebied van foodservice. Onze kernwaardes zie je terug in onze medewerkers. Met een gezamenlijk doel serveren zij dagelijks heerlijke maaltijden en gerechten op verschillende locaties. Gastvrijheid gaat voor alles. Met onze catering willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Wie ben jij

Jij bent een representatieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat onze gasten het aan niks ontbreekt. Het is een sociaal beroep, je bent onderdeel van een team maar op locatie werk je zelfstandig. Kan jij je helemaal vinden in onderstaande profiel? Solliciteer dan op deze leuke vacature! Wij zoeken;

 • Een echte aanpakker;
 • Een zelfstandige collega, je werkt voornamelijk alleen op locatie;
 • Iemand die op vrijdag beschikbaar is;
 • Een super sociale persoonlijkheid, je maakt graag een praatje met gasten;
 • Affiniteit met food is een pré;
 • Je woont in de omgeving van Emmeloord.

Wat bieden wij

Een uitdagende parttime baan op een vaste locatie! Je gaat op vaste tijden werken in 1 van onze bedrijfskantines.

 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een interne training om je de kneepjes van het vak te leren;
 • Een combinatie met een andere functie binnen een van onze bedrijven is mogelijk;
 • Een passend salaris en daarnaast ontvang je vakantiegeld en bouw je vakantie uren op;
 • Een leuke baan binnen een prettige werksfeer;
 • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. reiskostenvergoeding woon-werk, pensioenregeling, personeelsvoordelen en fietsplan. Daarnaast is er een personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Ben jij die enthousiaste, representatieve collega die wij zoeken? Vul dan het formulier op deze pagina in of stuur ons direct een email!

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?