Medewerker Schoonmaak
Emmeloord - Parttime

Deel deze blinkende vacature!

Houd jij van schone vloeren, glimmende tegels en RVS? Wij ook!! Daarom zijn wij op zoek naar jou! Wat schoonmaken in ons bedrijf leuk maakt??

  • Iedereen is altijd blij je te zien;
  • Je werk en inzet worden zeer gewaardeerd;
  • Alles is fris en glimt als jij geweest bent!

Alleen maar voordelen! Solliciteer dus snel!

Functieomschrijving

Als Medewerker Schoonmaak betreft jouw werkgebied het na een productie dag schoonmaken van de keukenafdeling van CuliCare in Emmeloord. Wat houdt dit in? Schoonmaken van gangen, reinigen van gebruikte apparatuur en werkbladen en vloeren schoonmaken.

Wie zijn wij

Dagelijks verzorgen wij maaltijdvoorzieningen voor Retail, zorginstellingen en ziekenhuizen door het hele land. Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Snel schakelen is ons talent, samen gaan wij altijd voor het beste resultaat!

Wie ben jij

  • Je bent enthousiast en hebt een praktische en actieve instelling;
  • Je werkt netjes en je bent een echte doorpakker;
  • Je bent woonachtig in Emmeloord of omgeving
  • Je bent maandag t/m vrijdag beschikbaar van 16.00 tot 19.00 uur

Wat bieden wij

Samen met jouw collega zorg je ervoor dat alles weer spik en span is voor de volgende dag. Wij bieden jou een parttime baan voor de langere termijn. Je ontvangt een passend salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding woon-werk, bonusregelingen, personeelsvoordelen, fietsplan en leuke personeelsuitjes!

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?