Sous Chef (productie)
Emmeloord - Fulltime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Regelmatige uren draaien als kok? Dat kan!

Wij bieden een uitdagende baan aan in de voedingssector voor lange termijn. Je werkt gemiddeld 4 dagen per week tussen 6.00 uur en 17.00 uur!

Wil jij bezig zijn met jouw vak maar geen horecatijden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wie zijn wij

Al 40 jaar is Willem de Boer Food & Events actief in het catering vak. Ons productiecentrum ‘CuliCare Catering’ gevestigd in Emmeloord is gespecialiseerd in de ontwikkeling van verse maaltijden, maaltijdsalades en maaltijdcomponenten. Onze productiekeukens zijn alle dagen van de week stand-by. Dagelijks leveren wij diverse foodconcepten aan onze opdrachtgevers in Retail en Zorg. Samen met onze medewerkers willen wij de verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen en laten zien dat de passie er vanaf spat!

Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en toegewijde Sous Chef. Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken in de keuken en je werkt nauw samen met de chef-kok om te zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van onze producten. In onze keuken bereiden wij maaltijden en componenten aan de hand van recepturen. Je vervangt de Chef-kok bij afwezigheid en bent zijn rechterhand in de dagelijkse productie. Jij weet je talenten goed te benutten en als kers op de taart beschik jij over onderstaande competenties:

 • Je toont initiatief en denkt mee aan verbeterpunten;
 • Bewaken van de hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken;
 • Trainen en begeleiden van het keukenpersoneel;
 • Je werkt zelfstandig, bent flexibel en geeft leiding;
 • Je hebt kennis van allergenen en HACCP;
 • Indien je ervaring hebt met diëten & consistenties heb je een streepje voor;
 • Je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie.

Wat bieden wij

 • Een fulltime baan voor lange termijn;
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei;
 • Een dynamisch en gemotiveerd team om mee samen te werken;
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten vergoeding woon-werk, zon- en feestdagentoeslag, bonusregelingen, personeelskorting en -vergoedingen, gezellige team-uitjes en fietsplan.

Solliciteer!

Vul het formulier in op deze pagina of stuur ons een email.

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?