Teamleider Goederen, Logistiek en Facilitair
Emmeloord - Fulltime - MBO

Deel deze vacature!

Je beschikt over een dienstverlenende, proactieve houding en een resultaatgerichte instelling die je in staat stelt snel te kunnen schakelen zonder hierbij het overzicht te verliezen. Je bent je bewust van het belang van kritisch inkopen en kunt de juiste vertaalslag maken naar wensen en mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel van de functie is dat je sturing geeft aan een veelzijdig team van medewerkers binnen ons bedrijf, je werkt nauw samen met de andere afdelingen zoals het bedrijfsbureau, productiekeukens en spoelkeuken.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande goederen stroom. Jij organiseert en controleert de volledige binnenkomst van de grondstoffen die nodig zijn voor de dagelijkse productie. De grondstoffen worden in verschillende magazijnen en koel-vriescellen opgeslagen. De uitgaande goederen en logistieke planning die nodig zijn bij de dagelijkse transporten van onze producten vallen onder jouw verantwoording.

Het orderpicken van onze producten op klantniveau behoort tot jouw afdeling en takenpakket.

Je zorgt ervoor dat alle magazijnen, ontvangst goederen en het wagenpark goed onderhouden en schoon zijn. Tevens zorg je dat alle logistieke stromen goed en nauwkeurig gedocumenteerd worden, controleert de afleverbonnen en je beheert overige registraties zoals temperatuur, tijd en kwaliteit.

In deze zelfstandige functie hou je van aanpakken en je werkt nauwkeurig. Je zorgt voor structuur en duidelijkheid en je kunt prioriteiten stellen. Je vind het fijn om vooruit te denken en maakt wekelijks de logistieke transportplanning voor onze poule parttime chauffeurs.

Als teamleider facilitair ben je verantwoordelijk voor alle schoonmaak werkzaamheden binnen ons bedrijf in Emmeloord. Dit omvat zowel de schoonmaak van de kantoor afdelingen en de algemene ruimtes, als ook het aansturen van de spoelkeuken waar dagelijks alle servies, bestek en keukengerei worden gesorteerd, geteld en afgewassen.

Wie ben jij

  • Je bent een plezierig persoon in de omgang en weet anderen te enthousiasmeren;
  • Je hebt een passie voor logistiek en hebt affiniteit met de voedingsindustrie;
  • Je kracht ligt in het zelfstandig werken en je neemt hierin je verantwoording;
  • Je kunt goed vooruit plannen en je vakmanschap uit zich in creatief oplossen en logistiek inzicht;
  • Je weet uitdagingen tot een goed einde te brengen. Ook voor ad hoc zaken loop je niet weg;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en/of C(E).

Wat bieden wij

Een uitdagende baan met hoge mate van zelfstandigheid. Je werkt op maandag t/m vrijdag variërend tussen 6:00 uur en 18:00 uur. Indien noodzakelijk ben je ook in het weekend in overleg beschikbaar.

Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties, conform CAO Horeca. Daarnaast bieden wij interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, bedrijfskleding en reiskostenvergoeding woon-werk.

Wij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling en door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.

Solliciteer!

Ben jij die teamleider die graag de uitdaging aangaat? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjanne Doeven, via telefoonnummer 0527-684000

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?