Teamleider Productie
Emmeloord - Fulltime - MBO

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Jij bent een echte motivator, je begeleid je team naar het beste resultaat en stuurt bij waar nodig. Je hebt een helicopterview en denkt oplossingsgericht. Wil jij je leidinggevende capaciteiten inzetten in een productie omgeving? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature.

Wie zijn wij

Willem de Boer Food & Events is een begrip in de Noordoostpolder. Gemotiveerde medewerkers zijn de motor van ons bedrijf. Met onze nuchtere instelling en familiaire bedrijfsvoering zijn de lijnen kort. Geen dag is hetzelfde, snel schakelen is ons talent. De samenwerking op al onze afdelingen is hierin essentieel. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, samen gaan wij altijd voor het beste resultaat!

Wie ben jij

Een ervaren leidinggevende die het overzicht weet te behouden. Je motiveert, coacht en stimuleert je teamleden en stuurt bij waar nodig. Jij zorgt ervoor, dat alle processen gestroomlijnd lopen waarbij je altijd aandacht houdt voor de sfeer in je team. Je bent alert op het halen van productiedoelstellingen, rekening houdend met kwaliteit, veiligheid en kosten. De samenwerking met de afdelingen bedrijfsbureau, logistiek en technische dienst is hierin essentieel.

Wat ga je doen

  • Aansturen van het team op de inpaklijn, waarbij je zorgt voor een goede werksfeer;
  • Analyseren van problemen en je komt met creatieve oplossingen;
  • Zorg dragen voor de juiste bezetting en je zet teamleden in hun kracht;
  • Periodiek gesprekken voeren met je teamleden.

Wat bieden wij

Een leuke, uitdagende baan voor lange termijn. Ervaring in de productie is een pre, wij leren je de kneepjes van het vak. Je komt te werken in 1 van onze moderne productieruimtes met een enthousiast team binnen een groeiend bedrijf. Je verdient een passend conform Horeca CAO functiegroep 5. Daarnaast bieden we jou interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, bonusregelingen, personeelsvoordelen, fietsplan en gezellige personeelsuitjes.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer
06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?