Keukenassistent
Emmeloord - Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Als keukenassistent 1 ben je werkzaam in de dagelijkse productie in onze keuken. De productie vindt dagelijks plaats volgens een vastgestelde en gestructureerde werkwijze. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Taken:
  • Voorbereiden van het productieproces;
  • Beoordelen en controleren van aangevoerde ingrediënten en bruikbaarheid;
  • Bereiden en portioneren van gerechten;
  • Orderpicken van gerechten;
  • Schoonmaken van keukens en apparatuur.
Profiel:
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent zelfstandig en hebt een flexibele werkhouding;
  • Je hebt affiniteit met food en bij voorkeur ervaring in het werken in de professionele keuken.
Wij bieden:

Een leuke, uitdagende baan in de voedingssector voor lange termijn. De werktijden zijn van 8.00 uur tot ongeveer 17.00 à 18.00 uur, als het werk klaar is, kunnen we met een voldaan gevoel naar huis. Eventueel zijn halve dagen ook mogelijk. Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team binnen een groeiend bedrijf. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform cao en je ontvangt een woon-werk vergoeding.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?