Hey! Aanstormend talent!

Ben jij op zoek naar een stageplek of leerplaats BOL/BBL binnen een veelzijdig bedrijf met diverse afdelingen en enthousiaste collega’s?

Een plek waar jij jouw talenten kan ontwikkelen en kan werken aan jouw diploma?
In de pauze geniet je samen met je collega’s van diverse afdelingen van de lunch die door onze eigen keukenteams bereidt wordt.

Er zijn jaarlijks personeelsuitjes en andere activiteiten waar ook jij uiteraard bij betrokken wordt!

Zullen we samen onze krachten bundelen?
Bekijk hieronder ons stage aanbod op Stagemarkt.nl Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment van uw evenement. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze bedrijfstak CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.