Even kennis maken...

Samen met mijn 2 broers ben ik eigenaar van Willem de Boer Food & Events. Zoals zoveel bedrijven zijn ook wij klein gestart, met een klein keukentje in een schuurtje. Mijn broer Willem is de grondlegger van het bedrijf. Vanuit zijn koksopleiding is de passie voor gastvrijheid, koken en het catering vak ontstaan én gegroeid. Inmiddels is hij bezig met afbouwen. In de afgelopen jaren is het bedrijf enorm uitgebreid maar zijn passie zit nog steeds in onze kern. Door een creatieve mindset bedienen wij inmiddels een hele diverse doelgroep, van patiënten tot bruidsparen en van ondernemers tot particulieren.

“Ik zeg vaak zorg jij maar dat het geld binnen komt, dan zorg ik er wel voor dat het er weer uit gaat”

Ik houd mij dagelijks bezig met alle operationele zaken zoals financiën, personeelszaken, technische zaken, logistiek, gebouwen beheer e.d. Mijn broer Henk is commercieel directeur. Ik zeg vaak; zorg jij maar dat het geld binnen komt, dan zorg ik er wel voor dat het er weer uit gaat.

Op dit moment ligt mijn focus op onze medewerkers. Hoe houden we ze gelukkig en hoe zorgen we ervoor dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Neem als voorbeeld ons onboarding systeem. We verwelkomen elke nieuwe collega in ons Food Experience Centre. Hiermee nemen wij ze vanaf hun eerste werkdag mee in de wereld van Willem de Boer. Op deze ochtend vertellen wij een stukje over onze geschiedenis, de kernwaardes van onze onderneming en een stukje basiskennis zoals de verschillende branches waarin wij actief zijn. We geven hiermee onze nieuwe collega’s een vliegende start. De een vliegt mee op ons avontuur en de ander land op een ander eilandje. Zo gaat dat in grote bedrijven. Dit zorgt voor een dagelijkse uitdaging en de bereidwilligheid vanuit ons om medewerkers op nummer 1 te zetten, zij zijn uiteindelijk het kapitaal van je bedrijf!

40 jaar geleden begon mijn broer Willem in zijn eentje aan dit prachtige avontuur, vandaag de dag telt ons bedrijf 190 medewerkers. Dat is toch iets om trots op te zijn?

René de Boer

Onze horecabedrijven

Video afspelen
Catering
Altijd met zorg bereid

Waar begint jouw succes verhaal?