Zelfstandig werkend Kok (Events)
Urk - Fulltime / Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Een buffet presenteren met show cooking op locatie bij een van onze opdrachtgevers of tijdens een event of bruiloft in De Koningshof? Een buffet bereiden voor 500 gasten of juist een diner in een intieme setting? Een partycatering kok bij Willem de Boer Food & Events heeft een representatieve functie en maakt het allemaal mee! Zit gastvrijheid ook in jouw kern? Solliciteer dan op deze uitdagende functie!

Wie ben jij

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend partycatering kok. Jij hebt tijdens het event de touwtjes in handen en krijgt voldoening op het moment dat je merkt dat alles onder controle is. Je krijgt energie als je ziet dat je gasten tevreden zijn en genieten van de culinaire gerechten die jij en je collega’s met passie hebben bereid.

  • Een ervaren zelfstandig werkend kok, bij voorkeur met een afgeronde opleiding;
  • Je volgt de trends, ziet vernieuwing en komt met voorstellen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt initiatief en bent kwaliteitsgericht;
  • Planning en kennis uiten zich in je creativiteit en originaliteit;
  • Je beschikt over een oplossend vermogen en weet uitdagingen tot een goed einde te brengen;
  • Je ondersteunt de souschef en chef-kok en vervangt indien nodig de souschef.

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime functie met als standplaats De Koningshof. De lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring binnen functiegroep 6 tussen € 2.400,- en € 2.800,- conform de CAO Horeca. Zondag is een vaste vrije dag. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, personeelsvoordelen, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Zie jij jezelf al koken in onze keuken? Reageer dan door je CV en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina!

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?