Zelfstandig werkend Kok (Events)
Urk - Fulltime / Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Party Catering Kok. Een buffet presenteren met show cooking op locatie bij een van onze opdrachtgevers of tijdens een event of bruiloft in De Koningshof? Het diner bereiden waarbij bekende Nederlanders aanwezig zijn? Een partycatering kok bij Willem de Boer Food & Events heeft een representatieve functie en maakt het allemaal mee!

Als partycatering kok heb je op locatie de touwtjes in handen en krijg je voldoening op het moment dat je merkt dat alles onder controle is en je gasten genieten van de culinaire lekkernijen. Je krijgt energie van tevreden gasten en opdrachtgever.

Wie ben jij:

  • Je hebt een passie voor koken en lekker eten;
  • Je volgt de trends en ziet vernieuwing;
  • Je kracht ligt in het zelfstandig opereren en je neemt hierin je verantwoording;
  • Je kunt goed plannen en je vakmanschap uit zich in creativiteit en originaliteit;
  • Je beschikt over een oplossend vermogen en weet uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan met hoge mate van culinaire zelfontplooiing. Je werkt op diverse tijden en bent beschikbaar van maandag t/m zaterdag. Zondag en tijdens de feestdagen ben je vrij. 

Je ontvangt salaris passend bij jouw ervaring en kennis en je geniet vijf weken vakantie, waarvan drie weken aaneengesloten zomervakantie. Wij bieden interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, bedrijfskleding, bonussen en personeelsfeestjes. Ook wordt de mogelijkheid geboden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf en je grootrijbewijs te behalen.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?