Medewerker Spoelkeuken
Emmeloord - Parttime - 8, 16 of 24 uur

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Vanwege veel afwas zijn wij opzoek naar een talent! Ben jij netjes, supersnel en hou je de afwas graag aan de kant? Kom dan bij ons in de spoelkeuken werken, wij kunnen jouw inzet goed gebruiken!

Wie ben jij

Je houdt van doorpakken en houdt de spoelkeuken graag netjes. Je werkt netjes en sorteert de afwas zodat alles weer klaar staat voor de volgende dag. Met je positieve instelling sluit je goed aan bij onze teams.

  • Je toont initiatief en denkt mee aan verbeterpunten;
  • Je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie;
  • Je werkt altijd samen met een collega;
  • Je krijgt energie van het steeds efficiënter uitvoeren van de werkzaamheden met een aantoonbaar resultaat!

Wat bieden wij

Een parttime baan voor de langere termijn. Je werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 08:00 – ca 16:00 uur. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding woon-werk, bonusregelingen, personeelsvoordelen, fietsplan en leuke personeelsuitjes!

Solliciteer!

Wil jij 1, 2 of 3 dagen werken? Laat het ons weten. Ervaring is niet nodig, wij leren je graag het vak. Solliciteren kan door te bellen, een mailtje te sturen of je CV en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Toe aan deze nieuwe uitdaging?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar begint jouw succes verhaal?