Teamleider Zorg Keuken
Emmeloord - Fulltime
Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!
Deel deze vacature!
Als Teamleider Keuken ben je verantwoordelijk voor het operationele deel van de productie. Deze bestaat uit o.a. het bereiden van maaltijden, componenten en gerechten aan de hand van recepturen in de voorgeschreven hoeveelheden en consistenties volgens de vereiste werkwijze en kwaliteit. Daarnaast zorg je ook voor controle op de orderpick activiteiten van de Zorg tak.
Werkzaamheden
- Je bent verantwoordelijk voor de planning van de dag, voorbereiding en bereiding van gerechten en componenten;
- Je bewaakt en controleert de bereide ingrediënten en producten op de diverse IDDSI waarden en voert eventuele bijstellingen hiervan uit;
- Je werkt nauw samen met de afdeling kwaliteitsdienst en productontwikkeling;
- Je zorgt dat het team optimaal presteert;
- Je bent inzetbaar in alle facetten van de keukens;
- Het bakken van ons eigen eiwitrijke gebak;
- Je beoordeelt en controleert de aangevoerde ingrediënten op versheid en bruikbaarheid;
- Je levert met jouw kennis een bijdrage aan het verbeteringen van het productieproces;
- Je geeft aanwijzingen aan en begeleid keukenassistenten ten aanzien van de dagelijkse werkzaamheden;
- Je levert een bijdrage aan de opstelling van de menucyclus en verbeteringen in het productieproces;
- Je geeft aanwijzingen aan en begeleid keuken assistenten ten aanzien van de dagelijkse werkzaamheden;
- Je neemt deel aan het periodiek team- of afdelingsoverleg.
Wie ben jij
- Je bent in het bezit van het diploma zelfstandig werkend kok;
- Je hebt voldoende kennis van allergenen en HACCP;
- Je bent zelfstandig en hebt een flexibele werkhouding;
- Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring binnen horeca, ziekenhuizen en/of verzorgingshuizen;
- Indien je kennis hebt binnen de diëtetiek is dat mooi meegenomen;
Persoonskenmerken: creatief, passie voor food, resultaatgericht, ondernemend, zelfstandig, oplossingsgericht.
Wat bieden wij
Een leuke, uitdagende baan in de voedingssector voor lange termijn. Je werkt 1 keer per 2 weken in het weekend. De werktijden zijn van 7:00 uur tot ca 17:00 uur. Wij produceren 365 dagen per jaar.
Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team binnen een groeiend bedrijf.
Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en verbetering. Je verdient een salaris passend bij je functie en geniet van onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding woon-werk, zon- en feestdagentoeslag, bonusregelingen, personeelskorting en -vergoedingen, gezellige teamuitjes en fietsplan.
Personeelszaken
Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl
Waar kom je te werken?
Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail.
Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.