Zelfstandig werkend Kok (Productie)
Emmeloord - Fulltime / Parttime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Laat jij je collega’s niet in hun eigen sop gaar koken, ben je een echte teamplayer en een doorpakker?? Kom dan werken in onze productiekeukens!

Wie zijn wij:

Dagelijks verzorgen wij maaltijdvoorzieningen voor Retail, zorginstellingen en ziekenhuizen door het hele land. Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Schrik je niet van drukke momenten en kook je niet snel over, solliciteer dan direct!

Wie ben jij:

Als kok in onze keuken ben je verantwoordelijk voor de bereiding van maaltijden en componenten aan de hand van recepturen. Jij weet je talent goed te benutten en als kers op de taart beschik jij over de onderstaande competenties:

  • je toont initiatief en denkt mee aan verbeterpunten;
  • je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie;
  • je bent een zelfstandig werkend kok, met leidinggevende capaciteiten;
  • je hebt kennis van allergenen en HACCP;
  • Indien je ervaring hebt met diëten & consistenties heb je een streepje voor.

Wat bieden wij

Een fulltime baan voor lange termijn. Je komt te werken in één van onze moderne productiekeukens. Onze productie draait van maandag t/m zondag. Vanwege de snelle groei van ons bedrijf, kun je meteen aan de slag! Wij bieden jou een salaris passend bij je ervaring en kennis. Daarnaast hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, bonusregelingen, personeelsvoordelen, fietsplan en gezellige personeelsuitjes.

Contactpersoon

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar Marjanne Doeven via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?