Teamleider Spoelstraat Emmeloord
Emmeloord - Parttime of Fulltime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Hoe groot de stapel vuile vaat, aangekoekte pannen en kookgerei ook is, jij stroopt als Teamleider samen met jouw team de mouwen graag op. Aan jou de taak om samen met je collega’s het werk in onze spoelstraat vlekkeloos te laten verlopen. Jouw inzet is een onmisbare schakel om de hoogste kwaliteit te borgen. Schrik je niet van een beetje afwas en wil je met ons de uitdaging aan gaan, om onze spoelstraat op het allerhoogste niveau te laten draaien binnen de gestelde targets en wil je gelijk aan de slag, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

Dagelijks verzorgen wij de Verse Maaltijden en Catering voor Retail, zorginstellingen en ziekenhuizen door het hele land. Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Snel schakelen is ons talent, samen gaan wij altijd voor het beste resultaat! Wij zijn een snel groeiend bedrijf met een passie voor eten en een nuchtere instelling. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Wie ben jij

Als Teamleider in onze spoelstraat ben je een vroege vogel. Je werkdag begint namelijk om 6:00 uur met het sorteren van het servies, daarna start je de vaatmachine op en wordt er (gelukkig 😉) machinaal afgewassen. Ervaring is niet nodig, er staat een gezellig team voor je klaar om je in te werken! Daarnaast ben je;

  • enthousiast en heb je een praktische en actieve instelling;
  • een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie;
  • zelfstandig, en denk je mee aan verbeterpunten;
  • een echte doorpakker.

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime functie. De lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring binnen functiegroep 6 vanaf € 2.300,- fulltime conform de CAO Horeca. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, personeelsvoordelen, opleidingsmogelijkheden en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Reageer door je cv en motivatie te uploaden! 

Solliciteer vandaag dan heb je morgen gegarandeerd een reactie !!

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Toe aan deze nieuwe uitdaging?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar begint jouw succes verhaal?