Party Coördinator
M/V - Fulltime - Emmeloord/Urk

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Vind je het horeca vak in alle facetten leuk en ambieer je een leidinggevende functie? Dan is deze vacature iets voor jou. De functie partycoördinator betreft een veelzijdige functie waarbij van je verwacht wordt dat je een type bent die graag uitdagingen aangaat, nauwkeurig bent, bereidt bent om de handen uit de mouwen te steken en het leuk vindt om op wisselende tijden te werken.

Wie ben jij

Als partycoördinator kun je je leidinggevende en logistieke capaciteiten samensmeden in deze uitdagende baan. De uit te voeren opdrachten zijn door de salesafdeling voorbereid en worden wekelijks overgedragen. Je werkzaamheden vinden plaats op eigen evenementenlocatie De Koningshof te Urk en op diverse locaties door het hele land.

De partycoördinator staat aan het roer en voert samen met de crew de opdracht uit. Daarbij geef je de briefing en coacht de crew. Je bezit een flinke dosis logistiek inzicht en kan goed timen. Je werkt nauw samen met de chef-kok en stemt de belangrijke details bij ieder event goed af. Je vindt het leuk om te organiseren en de touwtjes in handen te hebben, en krijgt energie van een tevreden opdrachtgever aan het eind van ieder event.

Voor de op- en afbouw bij partycatering opdrachten regel je het transport van de materialen vanuit en naar ons centrale magazijn. De afdeling logistiek ondersteunt bij de montage en demontage van meubilair, keukenapparatuur en bars op locatie. Tussen op- en afbouw ben jij het aanspreekpunt van de opdrachtgever.

Wat breng je mee

  • Je bent in het bezit van uitstekende contactuele vaardigheden;
  • Je bent een gastheer/vrouw pur sang;
  • Je bent een leidinggevende met een gezonde dosis humor en flexibiliteit;
  • Je bent nauwkeurig, bereidt om alles aan te pakken en niet afwachtend;
  • Je weet het team op een aanstekelijke wijze te coachen en samen
  • van ieder event een succes te maken;
  • Een afgeronde opleiding hotelschool of SVH, relevante werkervaring en praktijkkennis van events in de partycatering zijn een pre.

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime functie met als standplaats De Koningshof. De lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring binnen functiegroep 6 tussen € 2.300,- en € 2.800,- conform de CAO Horeca. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, personeelsvoordelen, opleidingsmogelijkheden en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die  gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Ben je woonachtig in Flevoland of omgeving en spreekt deze functie je aan? 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken, via telefoonnummer 0527-684000 of email pz@willemdeboer.nl.

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.