Partymanager
M/V - Fulltime - Emmeloord/Urk

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze vacature!

Weet jij altijd alle touwtjes in handen te houden tijdens een event, beschik jij over een helikopter view en kan jouw team altijd op je rekenen? Dan is dit jouw kans! De functie partymanager betreft een veelzijdige functie waarbij van je verwacht wordt dat jij graag uitdagingen aangaat. Je werkt probleemoplossend en je bent bereidt om de handen uit de mouwen te steken.

Wie ben jij

Als partymanager pur sang neem jij de beslissingen. Jij zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Je draagt onze visie uit en hebt hierin een voorbeeldfunctie. Je benut de kwaliteiten van de medewerkers optimaal. 1000 gasten? Niks is jou te gek! Wat ga je doen?

 • In samenwerking met het sales team afstemmen van het draaiboek;
 • Inplannen en aansturen van benodigde medewerkers;
 • Coördineren van de ingehuurde diensten van derden;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever;
 • Tijdens de voorbereiding en uitvoering van het event denk jij in oplossingen;
 • Zorgdragen voor een adequate evaluatie en administratie;
 • Je ondersteunt en vervangt de bedrijfsleider indien nodig.

Wat breng je mee

 • MBO 4/HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in de evenementenbranche;
 • Je staat stevig in je schoenen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Leidinggevende en organisatorische skills;
 • Een flinke dosis positieve energie!

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime functie met als standplaats De Koningshof. De lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring binnen functiegroep 8 tussen € 2.800,- en € 3.500,- conform de CAO Horeca. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, personeelsvoordelen, opleidingsmogelijkheden en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die  gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Zit gastvrijheid net als bij ons in jouw kern!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken, via telefoonnummer 0527-684000.

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.