Sous Chef Party Catering
Emmeloord - Fulltime

Creativiteit is de motor in alles wat wij doen. Wij denken in oplossingen, schakelen snel. Met verschillende divisies in het catering vak bedienen wij een diverse doelgroep. Van eventcatering tot ziekenhuismaaltijd en van duurzame maaltijdconcepten tot een luxe diner op locatie. Onze kennisbank is groot en met onze culinaire expertise willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Deel deze toffe vacature!

Behoudt jij tijdens drukke momenten het overzicht en zorg jij voor rust en controle in de keuken? Dan ben jij de perfecte sparringpartner voor onze chef-kok! Jij stuurt je team aan, werkt mee en draagt zorg voor de culinaire invulling en uitvoering van de wensen van onze opdrachtgevers. Met jouw enthousiasme weet je iedereen te motiveren en inspireren, en zorg jij voor een juiste uitvoering van de dagelijkse gang van zaken.

Wie ben jij

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een souschef partycatering. Je werkt nauw samen met de chef-kok om te zorgen dat tijdens een partij of evenement alles culinair op rolletjes loopt. Jij hebt passie voor het vak en beschikt over de volgende competenties:

  • Aantoonbare ervaring, kennis en/of opleiding met MBO 4 werk -en denkniveau;
  • Je signaleert trends en denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe menu’s en gerechten, je neemt hierin initiatief en doet voorstellen aan de chef-kok;
  • Je bent de rechterhand van de chef-kok en vervangt hem indien nodig;
  • Trainen en begeleiden van het keukenpersoneel;
  • Kennis en bewaken van de voorschriften rondom hygiëne en veiligheid;
  • Je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie.

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime functie met als standplaats De Koningshof. De lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. Salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring binnen functiegroep 7 tussen € 2.600,- en € 3.100,- conform de CAO Horeca. Zondag is een vaste vrije dag. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk, personeelsvoordelen, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en fietsplan. Daarnaast is er een Personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert.

Solliciteer!

Breng jij ons keukenteam next level? Reageer dan door je CV en motivatie te uploaden via het formulier op deze pagina!

Personeelszaken

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een appje naar de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 06-54797984 of stuur ons een email: werken@willemdeboer.nl

Wil jij deze baan?Waar kom je te werken?

Cateraar Willem de Boer is dankzij de passie voor het vak dé specialist voor de totale organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Wij stellen het menu samen, zorgen voor een sfeervolle inrichting en we verzorgen het entertainment. Omdat geen klant en geen evenement hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Ook verzorgen wij met onze dochteronderneming CuliCare catering voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en retail. 

Willem de Boer Food & Events is een cateraar die gevestigd is in Emmeloord maar we verzorgen catering en evenementen door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze eigen evenementen locatie op Urk (De Koningshof) en exploiteren wij een fast food restaurant. Kortom voor iedereen hebben wij wel een passende vacature.

Waar liggen jouw talenten?